FobiaSocial.net  
     

Inicio Hilos de Hoy Registrarse Buscar
 
Retroceder   FobiaSocial.net > Foros sobre Ansiedad Social > Foros por Zonas > Catalunya > Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat
Respuesta
 
Antiguo 20-feb-2006  

M'estimaria més parlar únicament de f.s. però veig que encara no som prous de parla catalalana per donar la vida a aquest foro, que te el General en Castellà. Però com avui m'ha pasat quelcom que feia molt de temps que no hem pasava vui deixar testimoni. He estat una tarda entusiasmat i gairabé sense pensar en la f.s. això sí, Una manifestació es una cosa molt intensa per un f.s. I he constatat la meva millora respecte a com m'he sentit en ocassions similars.

Reveli el seu Rotllo:

Feia temps que no estava tan il.lusionat.Ciutadà totalment corrent.massa poc movilitzat, com la majoria, hem va engrescar molt saber que una plataforma civil convocaba una manifestació devant de les evidents mancances dels partíts polítics i del desencant del que podria haver estat, la segona transició. Apart de la manifesta claudicació de la classe política. I la gran decepció de la "Espanya plural". Revindicant uns minims de dignitat política i democràtica. Vaig anar-hi sol, no estic socialment conectat amb cap iniciativa. Vaig anar preocupat, donat l'ambient de desmovilitzacio i desmotivació general, era també una prova per la societat civil dels Païssos Catalans i Catalana en Particular. No més ambicionave que no fos un absolut fracàs.Però vaig quedar molt positivament sorprés. Vaig pasar del pessimisme al optimisme i d'aquest a l'entusiasme. Era quelcom nou, poca organització, pocs camions megàfons i pancartes, moltíssima gent, de totes les edats i procedències. Sobretot Moltíssima gent, despres de recòrer amunt i avall la manifestació ,tenia clar que hi havie a ull entre cent mil i duescentes mil persones, la majoria sense banderes, moltíssimes senyeres, i força estelades, amb una participació important pero no imprescindible d'ERC,Amb força col.lectius del Pais Valencià i fins i tot de la Catalunya Nord, inmigrants, banderes Corses, escocesas. La manifestació mes gran que he vist mai sense la tasca organitzativa de Partits polítics.Ara estic convençut: la realitat del Paissos Catalans i de la Cultura Catalana Va molt per devant de qualsevol articulació Política i per descomptat econòmica.
 
Antiguo 20-feb-2006  

Bones epicuri; no saps pas la enveja que em fas.
Tenia planejat anar-hi i al final no va poguer ser (causes de força major).
Tambè jo vaig quedar gratament sorpresa quan vaig veure les primeres imatges; gràcies per contribuir-hi.
 
Antiguo 20-feb-2006  

ooooooh!!

Era carnestoltes al meu poble i lo primer és lo primer!

ei prò...

SOM UNA NACIÓ!
 
Antiguo 21-feb-2006  

Cita:
Iniciado por The_Blue_Cat
ooooooh!!

Era carnestoltes al meu poble i lo primer és lo primer!

ei prò...

SOM UNA NACIÓ!
Si ho arribo a saber! haviau d'haver avisat. :P
 
Antiguo 22-feb-2006  

Cita:
Iniciado por The_Blue_Cat
ooooooh!!

Era carnestoltes al meu poble i lo primer és lo primer!

ei prò...

SOM UNA NACIÓ!
us avanceu una mica a la data no???

:P
 
Respuesta
Herramientas Buscar en Tema
Buscar en Tema:

Búsqueda Avanzada
La franja horaria es GMT +1. Ahora son las 21:38.
Desarrollado por: vBulletin® Versión 3.8.11
Derechos de Autor ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0