FobiaSocial.net  
     

Inicio Hilos de Hoy Registrarse
 
Retroceder   FobiaSocial.net > Foros sobre Ansiedad Social > Foros por Zonas > Catalunya > Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat
Respuesta
 
Antiguo 05-ene-2015  

Hola,

Primer de tot em Presento: Noi del Maresme de 24 anys, diagnosticat d'ansietat social "no obstaculitzant", vamos, que sí que pesa però al cap de una estona i si hi ha confiança ja millora la cosa. Podria escriure la bíblia aquí però no serviria de res, només per dificultar les coses si aconsegueixo el meu objectiu.

Quin és l'objectiu? Trobar gent amb qui compartir activitats i coses en comú. La primera cosa en comú és la ansietat, o el que ens passi a cadascú de nosaltres per el que estem aquí. Això ja ho tenim assegurat (i com a tema de conversa si és difícil fins i tot).

Tothom amb qui he parlat, TOTHOM em diu que em busqui coses per fer i per distreure'm, doncs vaig a començar per aquí!! No se, si hi ha gent de entre uns 20-30 anys (perquè penso que la edat i la etapa de la vida en la que estem també és important), noi o noia, que estigui en una situació igual o similar a la meva i es vulgui posar en contacte amb mi, emmm.... que tingui present que sóc nou i encara no em deixen enviar privats xD o sigui que me l'haurà de passar ell o trobar alguna manera o algo, jo què sé xD

També s'accepten propostes concretes de grups, tipus: A veure si reunim a X persones per fer tal cosa aquest dia, i allà ens trobem, doncs genial també!! Espero que molta gent s'animi!!
 
Respuesta


Temas Similares to Activitats província de Barcelona
Tema Foro Respuestas Último mensaje
Fer amistats de la provincia de Barcelona Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 44 15-ago-2014 13:58
Programació activitats Telèfon de l'Esperança ALACANT Fobia Social General 1 12-sep-2006 12:26



La franja horaria es GMT +1. Ahora son las 07:11.
Desarrollado por: vBulletin® Versión 3.8.11
Derechos de Autor ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0