FobiaSocial.net

FobiaSocial.net (https://fobiasocial.net/)
-   Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat (https://fobiasocial.net/forum-de-fobia-social-timidesa-i-ansietat/)
-   -   Activitats província de Barcelona (https://fobiasocial.net/activitats-provincia-de-barcelona-76593/)

C.elegans 05-ene-2015 00:02

Activitats província de Barcelona
 
Hola,

Primer de tot em Presento: Noi del Maresme de 24 anys, diagnosticat d'ansietat social "no obstaculitzant", vamos, que sí que pesa però al cap de una estona i si hi ha confiança ja millora la cosa. Podria escriure la bíblia aquí però no serviria de res, només per dificultar les coses si aconsegueixo el meu objectiu.

Quin és l'objectiu? Trobar gent amb qui compartir activitats i coses en comú. La primera cosa en comú és la ansietat, o el que ens passi a cadascú de nosaltres per el que estem aquí. Això ja ho tenim assegurat (i com a tema de conversa si és difícil fins i tot).

Tothom amb qui he parlat, TOTHOM em diu que em busqui coses per fer i per distreure'm, doncs vaig a començar per aquí!! No se, si hi ha gent de entre uns 20-30 anys (perquè penso que la edat i la etapa de la vida en la que estem també és important), noi o noia, que estigui en una situació igual o similar a la meva i es vulgui posar en contacte amb mi, emmm.... que tingui present que sóc nou i encara no em deixen enviar privats xD o sigui que me l'haurà de passar ell o trobar alguna manera o algo, jo què sé xD

També s'accepten propostes concretes de grups, tipus: A veure si reunim a X persones per fer tal cosa aquest dia, i allà ens trobem, doncs genial també!! Espero que molta gent s'animi!! :aplauso:


La franja horaria es GMT +1. Ahora son las 04:37.

Desarrollado por: vBulletin® Versión 3.8.7
Derechos de Autor ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.