FobiaSocial.net  
     

Inicio Hilos de Hoy Registrarse Buscar
 
Retroceder   FobiaSocial.net > Foros sobre Ansiedad Social > Foros por Zonas > Catalunya > Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat
Respuesta
 
Antiguo 19-abr-2010  

Bona nit a tots.

Sóc nova al fòrum; fa temps que em vaig registrar i fins i tot tenia un missatge de presentació preparat, però al final no em vaig decidir perquè no em volia "enganxar" com m'acostuma a passar amb aquestes coses.

Tinc una proposta pels que sou de Barcelona i rodalies, us agraden els animals i teniu temps lliure (no estudieu ni treballeu a causa de la FS): organitzar un grupet de voluntaris per anar a passejar gossos a la protectora de Barcelona. A part de sortir de casa, caminar, que ens toqui l'aire, i ajudar els gossos, crec que la relació amb els animals sempre es terapèutica i ens pot ajudar d'alguna manera a sentir-nos millor.

Què us sembla? Si algú s'anima, ja sap.

Salut.

PD: No tinc res a veure amb la protectora, és només una idea que em ronda pel cap.
 
Antiguo 01-ene-2011  

Jo fa uns quants anys vaig anar algunes vegades a passejar gossos a la protectora de Mataró, ara fa temps que em plantejo tornar-hi, però a dia d'avui necessites fer un curset de voluntariat i també em tira enrere anar-hi sola. No sé com estarà el tema per Barcelona, i si la teva idea segueix en peu, a mi m'interessaria venir sols podria els caps de setmana per això
 
Antiguo 04-ene-2011  
Ohm

Ami tambè m'agradaria!

M'encantan els gossos i per temas familiars no puc adoptar-ne un... : (

Aquí al meu poble hi ha una protectora d'animals pero sempre m'ha fet algu de "vergonya" anar-hi.

Quins dias es fan les passejades Kaipiras ?
 
Respuesta
Herramientas Buscar en Tema
Buscar en Tema:

Búsqueda Avanzada


Temas Similares to Proposta per gent de Barcelona i rodalies amant dels animals
Tema Foro Respuestas Último mensaje
Gent de Tarragona Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 3 26-may-2014 16:44
Gent de Barcelona Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 33 05-feb-2014 13:57
Gent de Girona Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 15 10-jul-2012 11:06
Gent de Girona Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 9 23-nov-2007 00:04La franja horaria es GMT +1. Ahora son las 08:56.
Desarrollado por: vBulletin® Versión 3.8.11
Derechos de Autor ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0