FobiaSocial.net  
     

Inicio Hilos de Hoy Registrarse
 
Retroceder   FobiaSocial.net > Foros sobre Ansiedad Social > Foros por Zonas > Catalunya > Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat
Respuesta
 
Antiguo 20-nov-2011  

Hola

Suposadament existeix un post meu de presentació a l’apartat corresponent del fòrum general, però, follets de la telemàtica, els missatges que he escrit fins a dia d’avui estan despareguts quan faig la recerca de missatges propis al meu perfil o al buscador. Potser els altres si els poden veure.

Se’m fa feixuc i desagradable de fer presentació formal i completa. Explicar doncs simplement que des de fa un temps vaig començar a adonar-me que pràcticament sempre he tingut trets de personalitat propis de fòbia o evitació social (tot i que no estat mai diagnosticat). M’adono que aquests trets han estat i són presents en prácticament tots els àmbits vitals (afectiu, professional, etc). Tinc 34 anys.

Tot i que em sorprèn i em sap greu de veure el forum català tan parat, m’agradaria poder contactar amb gent, idealment de Barcelona, però no exclusivament, i d’un estrat d’edat entre uns anys amunt i avall (sense ser estricte), per tal de compartir les pròpies experiències. El meu interès fonamental és conèixer històries personals de cadascú i, especialment, com s’han enfrontat en cada cas a aquesta problemàtica. Mai abans he contactat ni parlat amb ningú d’aquestes coses i penso que pot ser una bona manera d’aprendre’n. Si hi ha afinitats, crec també pot ser una bona manera de conèixer gent i fer alguna activitat d’interès comú.

Qui estigui interessat en contactar em pot enviar un MP

Salut
 
Antiguo 21-dic-2011  

Hola kiku, em sento identificat amb tú, jo tinc 27 anys i m'ha passat el mateix, m'he adonat amb "retard" del que em passa, potser perquè fins ara no ho he considerat com un problema ni el meu entorn ho ha vist com a tal. Ara m'estic mirant x anar al psico...
 
Antiguo 29-dic-2011  

Hola Moloch

Gràcies per respondre. Veig que estem en un punt similar. Jo tampoc pensava tenir un problema "clínic", perquè sempre m'he dedicat a anar tirant... el meu entorn tampoc s'havia plantejat mai que hi hagués cap problema. Potser tot aparentava normalitat.

A dia d'avui crec que sí que és un problema que requereix tractament. Suposo que el punt d'inflexió ve quan fas algun tipus de balanç a la teva vida, i el resultat no és positiu.

Espero que anem trobant respostes en aquesta nova recerca. Una abraçada.

P.D.: T'he enviat un mail.

Fins aviat
 
Respuesta




La franja horaria es GMT +1. Ahora son las 15:49.
Desarrollado por: vBulletin® Versión 3.8.11
Derechos de Autor ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0