FobiaSocial.net  
     

Inicio Hilos de Hoy Registrarse
 
Retroceder   FobiaSocial.net > Foros sobre Ansiedad Social > Foros por Zonas > Catalunya > Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat
Respuesta
 
Antiguo 24-feb-2008  

bé per intentar remoure una mica les cendres d'aquest sub-fòrum...

doncs això, jo sóc de RAC1. hi ha algú que també ho sigui?

a mi aquesta gent m'alegra la vida en la soledat... de veritat és increible. vaig començar a escoltar la emissora quan en Basté va deixar el "No ho diguis a ningú" de Catalunya Ràdio per fer el "Tu diràs" a RAC1. i a partir d'aqui va anar venint lo demés... el Minoria Absoluta, el Món a RAC1 (enyorat Xavier Bosch) i ara el Versió RAC1 amb el Clapés és increible, sempre ho ha sigut.

i els col·laboradors son genials... el Sergi Pàmies, la Empar Moliner, els oscars del minoria... el senyor marcel·lí

bueno això, que un se sent de la família amb tota aquesta gent. els hi agraeixo des d'aquí el seu caràcter amigable davant la serietat y distanciament d'altres emissores, tot i que també hi ha autèntiques joies com el programa del Gaspar Hernández a Catalunya Ràdio ,"L'ofici de viure".

i això sí, és trist tenir la sensació de conèixer més a la gent de la ràdio que als propis amics o familiars... però tot s'arreglarà!
 
Antiguo 24-feb-2008  

Estic completament d'acord amb tu rac1 es la canya. Jo escolto gairebe cada dia versio rac1 de 4 a 7 i t'asegurio q les hores del curro em pasen molt millor. M'agrada molt el tipus d'humor q gasten , els colaboradors i els imitadors. Fins i tot algun cop he escrit coses q m'han penjat al seu bloc .
l'Espin es surt es un tiu al q no se li acaben els recursos i encara q se li envà molt la olla es molt bo... en fi q ho recomono a tothom pq alegra la tarda.

Adeuuu
 
Antiguo 24-feb-2008  

Jo també fa anys que sóc de RAC1 sobretot la franja de matins. Vaig començar escoltant l'hora del pati amb l'Albert Om. Em va saber greu que marxés al Club però sens dubte en Xavi Bosch en va ser un magnífic relleu i va fer créixer molt el programa i la ràdio en sí.
El trobo a faltar molt; el duet Bosch-Solsona a mi m'encantava, hi havia certa química...
M'alegraven els matins. Ara és una mica més ensomort.
 
Antiguo 25-feb-2008  

sabia k n'hi hauria més d'un. bueno, dos xD

Cita:
Iniciado por Blau
Jo també fa anys que sóc de RAC1 sobretot la franja de matins. Vaig començar escoltant l'hora del pati amb l'Albert Om. Em va saber greu que marxés al Club però sens dubte en Xavi Bosch en va ser un magnífic relleu i va fer créixer molt el programa i la ràdio en sí.
El trobo a faltar molt; el duet Bosch-Solsona a mi m'encantava, hi havia certa química...
M'alegraven els matins. Ara és una mica més ensomort.
sí... el basté es un iaiu... pro weno és lo que hi ha.

a mi em va de meravella la web d'amicsrac1.net (una feina admirable la que fan) per baixar el que no he pogut sentir. fins i tot a vegades, en moments d'aburriment, em poso, per exemple, totes les frases antològiques del Pàmies al tu diràs i m'ho passo super bé.

avui una psicòloga ha parlat al món a rac1 del llibre "el secreto" del qual se n'ha parlat per aquí... bé deixo aquí el link a la hora de l'entrevista si us interessa:

http://www.rac1.org/audio/radiodirecte/ ... 2025-02-08)%20%20EL%20MON%20A%20RAC1.mp3&dir_id=0&file=0225% 2010h%20(Dilluns%2025-02-0%20%20EL%20MON%20A%20RAC1.mp3

pro em sembla k no funciona... a http://www.rac1.org, a la seccio radio a la carta, el Món a RAC1 la hora de 10 a 11 del dilluns 25 de febrer, la entrevista comença a la mitja hora o així.

no és res d'especial però és agradable com ho explica.

apa salut!
 
Antiguo 27-feb-2008  

Cita:
Iniciado por Res_funciona
pro em sembla k no funciona...
Prova de canviar-te el nick, igual llavors funciona, res_funciona.
 
Antiguo 28-feb-2008  

Jo no em considero especial seguidor de RAC1, o com a mínim, no més que d'altres emissores, pero he de reconeixer que Versió Rac 1, es de lo millor que es fa, amb el senyor marceli, el mag felix... en fi...

I al marge d'aixo, tenen estones millors i pitjors, per exemple els esports han baixat bastant el nivel des que en Basté va deixar el Tu diras...

Encara que per a mi, el millor programa segueix sent, L'ofici de viure, a Catalunya radio, usrecordo que ara ja no el fan de matinada com l'any passat, aquesta temporada és de 20 a 21 del vespre... jeje, aqui fent propaganda...
 
Antiguo 28-feb-2008  

Cita:
Iniciado por gryphus
Cita:
Iniciado por Res_funciona
pro em sembla k no funciona...
Prova de canviar-te el nick, igual llavors funciona, res_funciona.
. no saps com m'arrepenteixo d'aquest nick, tot i que s'ha de dir que continua sent cert: tot segueix sense funcionar.

Cita:
Iniciado por 00Dani00
Encara que per a mi, el millor programa segueix sent, L'ofici de viure, a Catalunya radio, usrecordo que ara ja no el fan de matinada com l'any passat, aquesta temporada és de 20 a 21 del vespre... jeje, aqui fent propaganda..
propaganda? no home no, jo també l'he mencionat. a mi no m'acaba de seduïr però... el Gaspar Hernández em posa una mica dels nervis sempre parlant fluixet jaja... però està molt bé és lo millor de Catradio.

el que jo aprecio de rac1 és la proximitat, companyia que em fan en la meva soledat. suposo que sóc jo, però a vegades escoltar L'ofici de viure em fa sentir pitjor.[/b]
 
Antiguo 29-feb-2008  

Exacte, fan companyia! L'únic que em desagrada una mica és que la graella està bastant farcida d'esports i a mi els esports ni fu ni fa.
Sóc, però, conscient que per molts oients és precisament aquest, el vessant esportiu, el punt fort de RAC1.
 
Antiguo 01-mar-2008  

Estic d'acord amb tu Blau , pel meu gust hi ha masa esports a rac1 , a mes... a vegades semblen uns malalts jeje sobretot amb el barça i encara q jo sigui seguidor del barça els trobo massa farragosos, sempre parlen del mateix...
 
Antiguo 09-abr-2008  

Vaja, ja en som uns quants.Jo abans era incondicional de Catalunya Cultura, i encara que hi havia gent que creia que era elitista era una emissora fantàstica perque et donava a conèixer un munt de coses relacionades amb la literatura, el món de l'art, hi havia radionovel.les,en fi, per mi la millor.Però el bo sempre s'acaba i com que escolto la ràdio moltes hores necessitava un substitut i després de probar vàries emissores m'he acabat quedant amb Rac1, i això que des de casa se sent una mica des-sintonitzada, però m'és igual.
Era oient del Versió original de Catalunya Ràdio i de cop i volta vaig veure que ja no el feien.Em va entristir perque et dóna una canya tremenda, però un dia per casualitat vaig redescubrir el versió Rac1 i ara també m'he enganxat al Tot és possible i al Món.El minoria està bé, però cada dia em cansa.
Per mi la ràdio és bàsica en la meva vida.No sempre escolto amb atenció el que hi diuen però tal com dieu,és ben bé com una familia.I et permet escoltar-la fent el que vulguis.Amb la tele a vegades tinc la sensació que ens parassita, que ens xucla.
 
Respuesta




La franja horaria es GMT +1. Ahora son las 12:11.
Desarrollado por: vBulletin® Versión 3.8.11
Derechos de Autor ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0