FobiaSocial.net  
     

Inicio Hilos de Hoy Registrarse Buscar
 
Retroceder   FobiaSocial.net > Foros sobre Ansiedad Social > Foros por Zonas > Catalunya > Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat
Respuesta
 
Antiguo 20-sep-2012  

Sóc una persona que darrerament he m'he tancat molt en mi mateix i necessito obrir-me, conèixer gent, ser la persona que era abans. Actualment em sento una persona buida, sense esperança, tot i així uso aquest fòrum per si pot ser canviar la situació.
 
Antiguo 03-nov-2012  

Hola guillem, de quina part de bcn ets?
 
Antiguo 04-nov-2012  

Hola Guillem,

És la primera vegada que escric en el fòrum. Jo també em trobo en una situació similar a la teva. M'agradaria formar un grup de gent per poder organitzar activitats, sobretot el cap de setmana (que és quan almenys més temps tenim i més ens mengem el cap) per sortir de casa i fer coses, ja sigui anar al cinema, fer excursions, jugar a cartes, fer esport, etc ... però en un ambient que no giri entorn només a la nostra fòbia, sinó més aviat per exercitar les nostres poques habilitats socials ... i evidentment des del respecte i la comprensió cap als problemes propis del nostre trastorn. En definitiva, crear un grup maco de suport mutu. Segurament hi ha algun grup ja creat, però la veritat el fòrum en català està bastant mort i els missatges són molt antics. Si algú se sent amb ànims doncs obro la veda per a qui vulgui apuntar-se.
 
Antiguo 09-nov-2012  

Hola a mi també m'agradaria fer noves amistats, el post de quedar amb gent de Barcelona de "contactos y kedades" esta molt poc actiu, estaria be formar un nou grup de gent que tingui o hagi tingut fobia social per fer alguna cosa tranquila.
 
Antiguo 11-nov-2012  

Hola, hi ha algú que li agradaría anar a jugar a Padel? qualque vesprada 20:30 o així¿? o bé altres coses pero es que tenc mono de jugar
jo tinc 29 anys
 
Antiguo 11-nov-2012  

Jo també m'apunto.

ja vaig proposar si a algu li venia de gust fer esport i tal ... però l'apartat de "contactos y quedades" esta bastant mort ...i no va tenir exit la proposta.

lo del esport podria estar bé , anar a correr per exemple que per trencar el gel i tal per una primera quedada pot estar bé

aviam si ens animem uns quants i fem algu
 
Antiguo 12-nov-2012  

+1 a correr doncs!
 
Antiguo 16-nov-2012  

perfecte , doncs aviam si concretem això d'anar a correr un dia .

I a part si a algú se li acut alguna altre activitat , en principi també m'apunto

salut
 
Antiguo 16-nov-2012  

Però vosaltres esteu acostumats a fer esport i a sortir a córrer? Perquè jo no... No estic gens en forma i em faria molta vergonya, tot i que m'agradaria acostumar-me.
 
Antiguo 17-nov-2012  

Jo tampoc es que estigui molt en forma, però tot es posarsi, al principi costa però després li agafes al ritme a això de córrer. si voleu dons em dieu algu pel minichat per exemple

O vaja també es podria fer alguna altra cosa, com volgueu
 
Respuesta
Herramientas Buscar en Tema
Buscar en Tema:

Búsqueda Avanzada


Temas Similares to Fer amistats
Tema Foro Respuestas Último mensaje
Fer amistats de la provincia de Barcelona Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 44 15-ago-2014 13:58
Conèixer gent, fer amistats. Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 3 26-ago-2011 16:05
Ansietat-Timidesa-Amistats Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 1 23-jul-2011 18:56La franja horaria es GMT +1. Ahora son las 00:26.
Desarrollado por: vBulletin® Versión 3.8.7
Derechos de Autor ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0