FobiaSocial.net  
     

Inicio Hilos de Hoy Registrarse Buscar
 
Retroceder   FobiaSocial.net > Foros sobre Ansiedad Social > Foros por Zonas > Catalunya > Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat
Respuesta
 
Antiguo 28-feb-2006  

Hola, sóc un noi de 21 anys de Barcelona que ha tingut molts problemes degut a la FS.

Els meus problemes van començar quan vaig deixar l'institut i vaig començar la universitat. No em vaig saber adaptar degut a l'ansietat que tenia durant les classes i poc a poc vaig deixar d'anar-hi perquè per a mi era com una tortura (suposo que la gent d'aquí ja sap de què parlo).

El meu problema encara era més greu, ja que no vaig voler acceptar el que em passava i em negava a demanar qualsevol tipus d'ajuda, de fet, si els meus pares no m'haguéssin obligat a anar al psiquiatra mai hagués escrit aquest post.

D'això fa 9 mesos, i després de rebre tractament de medicaments i de moltes sessions amb el psiquiatre, no puc dir que estigui curat del tot, perquè la meva vida segueix sense rumb (em passo la major part del temps a casa i no vaig a la uni ni treballo), però al menys em puc relacionar amb a gent d'una forma més o menys normal i escriure aquest post d'una forma oberta, cosa que fa 2 anys m'hagués estat prácticament imposible.

Aquesta situació m'ha portat a perdre el contacte amb els meus antics amics de l'institut i ara mateix no tinc cap amic amb el que em vegi amb regularitat, ja que durant aquest temps no he fet noves amistats.

Ara fa dues setmanes vaig començar a fer teràpia de grup i em vaig sorprendre a mi mateix del que havia millorat, vaig poder parlar amb força normalitat amb altres persones que compartien problemes semblants als meus. Va estar molt bé, perquè durant les converses vaig estar pendent només de la conversació en sí i vaig deixar de banda allò que, en gran mesura, ens fa ser fòbics: el pensar constantment en quina imatge estàs donant, i en deprimir-te quan creus que no estàs donant la correcta o que l'estàs cagant, suposo que m'enteneu.

M'he donat compte que el fet de parlar amb gent que comparteixen el meu problema no em suposa tantes dificultats que amb la resta de persones, suposo que encara em fa vergonya que la resta de persones sàpiguen que m'ha passat això.

És per això que he pensat que podria conèixer a gent a través d'aquí per parlar, sortir, compartir els problemes, ajudar-se mútuament, o el que sigui.

Ja sé que per molts de vosaltres conèixer-se en persona us pot ser molt difícil, de fet per mi seria quasibé impossible si retrocedíssim 3 anys enrera. De totes maneres, per aquells qui vulguin conèixer-me millor, en persona o no, o que vulguin compartir alguna cosa amb mi o preguntar-me el que sigui, em podeu trobar a través del correu electrònic o parleu amb mi a través del MSN Messenger: [email protected] (e-mail i també es messenger).
 
Antiguo 28-feb-2006  

Benvingut espero que trobis el que busques, i felicitats per les teves millores. El fet de que els teus pares et recolzin está molt bé. Sempre que la seva proximitat sigui desitjable i positiva. ( tinc la teoría de que les persones properes sobretot a la infancia tenen molt a veure amb la f.s.dic molt aveure no que tinguin la culpa.) En el meu cas tot i que soc molt mes gran i els meus pares encara més la seva presència es desitjable però malauradament del tot negativa per a la meva salut psicològica.

En quan a la f.s. personalment no l'amago pero "normalment" intento pasar de ella i fora d'aquest foro practicament no en parlo. En la vida laboral descaradament l'amago. Content de saludarte i que el camí vers la curació sigui bo i millor .
 
Antiguo 03-mar-2006  

Hola Henrikfm! Doncs mira, si vols conèixer gent de Barcelona pots començar per anar a una trobada que hem proposat per aquest dissabte. Es tractaria d'anar a sopar i despres sortir per la nit (jo només aniria a sopar, no crec que fos pas l'unic que no m'agrada gaire l'ambient nocturn).

Aqi tens el post.

De moment ja seriam dos: tu i jo. Potser així s'animaria més gent...

A veure si ens coneixem aviat.

Salutacions,
 
Antiguo 06-mar-2006  

Cita:
Iniciado por JotaQ
Hola Henrikfm! Doncs mira, si vols conèixer gent de Barcelona pots començar per anar a una trobada que hem proposat per aquest dissabte. Es tractaria d'anar a sopar i despres sortir per la nit (jo només aniria a sopar, no crec que fos pas l'unic que no m'agrada gaire l'ambient nocturn).

Aqi tens el post.

De moment ja seriam dos: tu i jo. Potser així s'animaria més gent...

A veure si ens coneixem aviat.

Salutacions,
Em tindries que haver avisat un pèl abans xD, de totes maneres estic interesat en futures meetings i en que m'expliquis com us va anar dissabte.
 
Respuesta
Herramientas Buscar en Tema
Buscar en Tema:

Búsqueda Avanzada


Temas Similares to Em presento al fòrum, vull conèixer gent de BCN
Tema Foro Respuestas Último mensaje
Com pot estar tan parat el fòrum català de fòbia social? Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 11 01-ene-2012 21:38
Me presento Archivo Presentaciones 10 29-jun-2009 19:58
Me presento Archivo Presentaciones 3 20-dic-2007 17:11
Gent de Girona Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 9 23-nov-2007 00:04
Hola a tots. Soc nou en aquest fòrum. Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 3 01-jun-2006 12:39La franja horaria es GMT +1. Ahora son las 07:52.
Desarrollado por: vBulletin® Versión 3.8.11
Derechos de Autor ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0