FobiaSocial.net  
     

Inicio Hilos de Hoy Registrarse Buscar
 
Retroceder   FobiaSocial.net > Foros sobre Ansiedad Social > Foros por Zonas > Catalunya > Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat
Respuesta
 
Antiguo 18-jun-2010  

-Hola que tal, soc un noi de 27 anys i vaig trobar aquesta pagina de casualitat, a on mi he sentit molt identificat.No tinc diagnosticat la fobia social, pero estic segur que la pateixo, no tinc cap amistat i em paso els dies tancat a casa.Nomes em sento segur a casa i quan surto per exemple a comprar ho paso bastat malament, estic molt incomodo i m'afanyo a tornar a casa.Es impossible fer noves amistats, ho he intentat per internet i res, es el que em costa mes, donar el primer pas, ser jo el que inicï la relacio es impossible.M'agradaria trobar gent amb la mateixa situacio, per poder parlar obertament d'aquest problema ja que no tinc ningu amb qui parlar, ni la familia em pot ajudar pel simple fet de que ells no pateixen aquest problema i no ho entenen.Aixi que si algu te el mateix problema o semblant, m'agradaria poder-hi contactar ja que fins ara no he trobat cap solucio.
 
Antiguo 18-jun-2010  

Hola delafalle! Benvingut. Jo també vaig trobar aquesta pàgina per casualitat, també tinc 27 anys, també soc de Barna, i també he tingut èpoques d'estar tot el dia tancat a casa. Encara que no tinc problemes per comprar Però si volguessis parlar, tens el meu msn al meu perfil, i sempre estan els missatges privats Espero que tot et vagi millor d'aquí en endavant!
 
Antiguo 20-ago-2010  

Hola, hem sento indentificada amb tú, la veritat, es que ja estic farta de viure així, avui mateix els meus companys parlaven de lo normals que son les seves vides i m´he adonat de que jo no tinc aquestes coses normals que té la gent, així que m´ha agafat un moment de "bajón" fa un temps vaig estar per aquest foro i vaig arribar a quedar amb gent de bcn, pero ni així...ojo, que eran gent molt maca, però no sé si seré jo que sóc el bitxo més raro del món, potser es una mica egoísta, però de veritat crec que hem fa sentir una mica millor saber que no sóc la única persona així en el món, potser som més del que sembla.
Salutacions
 
Respuesta
Herramientas Buscar en Tema
Buscar en Tema:

Búsqueda Avanzada


Temas Similares to Busco gent com jo.
Tema Foro Respuestas Último mensaje
Gent de Tarragona Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 3 26-may-2014 16:44
Gent de Barcelona Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 33 05-feb-2014 13:57
Gent de Girona Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 15 10-jul-2012 11:06
Sortir amb gent Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 7 10-jun-2010 08:33
Gent de Girona Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 9 23-nov-2007 00:04La franja horaria es GMT +1. Ahora son las 17:41.
Desarrollado por: vBulletin® Versión 3.8.11
Derechos de Autor ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0