FobiaSocial.net  
     

Inicio Hilos de Hoy Registrarse Buscar
 
Retroceder   FobiaSocial.net > Foros sobre Ansiedad Social > Foros por Zonas > Catalunya > Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat
Respuesta
 
Antiguo 31-mar-2009  

Em sento fatal, tinc frustració perquè acaba de pasar una situació que no he tingut el valor d'afrontar.

Estava dinant al restaurant, i ha coincidit que també estava el meu jefe i altres companys. Jo no m'he donat compte fins que un d'ells ha vingut a saludar-me i m'ha dit que si volia que m'anés a seure amb ells. Jo li he dit que vale i després estava pensant tota l'estona que hauria d'anar però em dona vergonya i se'm notarà, no sabré que dir, si no vaig pensaran que em cauen malament, etc.
Doncs bé, al final he optat per no anar-hi, m'he aixecat de la cadira, he pagat i m'he anat.
Clar, la companya que m'ha vingut a saludar demà segur que no em diu res, i em posen mala cara. Però és culpa meva, podia haver anat i no ho he fet. M'agradaria dir-lis que si no he anat és perquè em donava vergonya i no perquè em caiguessin malament. Em dona ràbia, ara estic donant-li voltes, és que si ho evito és pitjor, si en soc conscient, però ho evito.
 
Antiguo 09-mar-2011  
Ohm

Hola NENI. Com a bon fobic social que soc ami tmb m'han passat unas quantas d'aquestes.

Punt 1 : Tu no tens culpa de res! Nosaltres pensem i vivim i ens relacionem aixi amb el mon i amb la gen t per unes circunstancias concretas de la nostra vida. Unas circunstancias que si hagues viscut el teu jefe , el peixeter del barri o Pep Guardiola segurament reaccionarian igual.
Amb això vull dir-te que no t'has de jutjar negativament per la tevas reaccions , perque aquesta te un "perquè" sempre . Reaccionem aixì perque aquests son els nostres mecanismes de reacció actualment , aixo no vol dir que no puguin cambiar ni molt menys.

En qualsevol cas estic segur que el que hagin pogut pensar de tu per no haber menjat amb el grup sels haura oblidat abans d'arribar al segon plat. La gent no esta constantment pensant en nosaltres , no som tan importants ,encara que pensem el contrari . Això juga a favor nostre .


Relaxat , el 99% dels cops la gente no pensa el que nosaltres pensem de nosaltres.


No se si me explicat gaire be pero ho he intentat almenys , jejejeje!


Anims!!!
 
Antiguo 09-mar-2011  

Ohm, aquest fil és del maig del 2009, sento comunicarte.
 
Antiguo 10-mar-2011  
Ohm

Ufff...aixì ja deu estar mes calmada la cosa...jejeje

Perdona pel despiste! Intentare que no torni a passar ; )
 
Antiguo 14-sep-2012  

don't worry
 
Respuesta
Herramientas Buscar en Tema
Buscar en Tema:

Búsqueda Avanzada




La franja horaria es GMT +1. Ahora son las 09:44.
Desarrollado por: vBulletin® Versión 3.8.11
Derechos de Autor ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0