FobiaSocial.net  
     

Inicio Hilos de Hoy Registrarse Buscar
 
Retroceder   FobiaSocial.net > Foros sobre Ansiedad Social > Foros por Zonas > Catalunya > Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat
Respuesta
 
Antiguo 27-dic-2010  
No Registrado

Hola,

Aqui una ansiosa més!!!

Tinc ansietat des de fa SET ANYS!! El cas es que des de fa molts anys ja no tinc tractament psicologic ni prenc pastilles, pero el cas es q de tant en tant encara tinc els "divertits" atacs d'ansietat que em provoquen aquella angoixa que totes en la meva situacio entendreu (mareig, mal d'estomac, nauseas...) pero ho intento portar el millor que puc...
Aixo si, sempre he estat i serè una poruga (que si em fa por anar aqui o alla, tenir que fer alguna cosa nova...)

Ara tinc moltes ganes de ser mare a partir de ll'any que ve, i tot i la il.lusio també tinc pors, sobretot a l'ansietat!!!! (por a la por :-p) per aixo m'agradaria poder coneixer alguna noia que sigui mare,o estigui embarassada o encara no ho estigui i vulgui ser-ho i tingui també problemes d'ansietat i aquestes pors...
m'agradaria escriure'm amb alguna per poder intercanviar experiencies i tb per poder fer amistat i parlar dels nostres dubtes.

aqui deixo el meu missatge a veure si tinc sort i alguna es troba en la meva situacio i vol que ens escribim.

Salutacions!!!
 
Respuesta
Herramientas Buscar en Tema
Buscar en Tema:

Búsqueda Avanzada


Temas Similares to ansietat i maternitat, mamis o futures mares
Tema Foro Respuestas Último mensaje
problemes per agafar la baixa per ansietat Fòrum de Fòbia Social, Timidesa i Ansietat 4 30-oct-2004 16:05La franja horaria es GMT +1. Ahora son las 11:29.
Desarrollado por: vBulletin® Versión 3.8.7
Derechos de Autor ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBadvanced CMPS v3.1.0